此活動已結束,註冊已經關閉。 Best Buddies International中查看更多活動.

活動詳情

Best Buddies is excited to announce the Best Buddies Africa Programmatic Training. All countries currently running Best Buddies Programs in the region are welcome to attend the training.

活動日程

09:00

30 分鐘

Welcome & Introduction

09:30

90 分鐘

Best Buddies Programs
Friendship Program Structure & Planning
Friendship Management
Program Expansion
Event Planning

11:00

20 分鐘

Best Buddies Ghana Update
Each country will have 20 minutes to present their Best Buddies updates.

11:20

15 分鐘

Break

11:35

20 分鐘

Best Buddies Uganda Update
Each country will have 20 minutes to present their Best Buddies updates.

11:55

20 分鐘

Best Buddies Kenya Update
Each country will have 20 minutes to present their Best Buddies updates.

12:15

20 分鐘

Best Buddies Tanzania Presentation
New country program, Best Buddies Tanzania, presents their plan for implementing Best Buddies in their country.

12:35

25 分鐘

Program Adaptation: Take-Aways from the Morning Presentations

13:00

60 分鐘

Lunch

14:00

45 分鐘

Event Planning

14:45

60 分鐘

Strategic Planning Session

15:45

15 分鐘

Break

16:00

60 分鐘

Fundraising
Grant applications

18:30

20:30

Group Dinner

09:00

30 分鐘

Recap from Yesterday

09:30

60 分鐘

Key Stakeholder: Volunteers, Schools, Community Orgs, & Parents

10:30

15 分鐘

Break

10:45

30 分鐘

Impact Measurement

11:15

45 分鐘

Tech Tools: Social Media, Websites, & Platforms

12:00

13:00

Lunch & Conference Closing

演講嘉賓

社區

发现并联系其他与会者

EKLMPMEN

票務信息

Single Conference Package

Meals, Transportation from Airport, Single Room Accommodation, BBI Welcome Package, Conference Fees

$300
Shared Conference Package

Meals, Transportation from Airport, Shared Accommodation, BBI Welcome Package, Conference Fees

$200
Local Organization Package

This ticket is for local potential partner organizations to attend the event and learn more about Best Buddies International.

免費
菜單