• Nov

    19

  • Nov

    20

  • Filter0
Filter by Topics Clear all
08:00 AM
08:30 AM
09:00 AM
09:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:30 PM
01:00 PM
01:30 PM
02:00 PM
02:30 PM
03:00 PM
03:30 PM
04:00 PM
04:30 PM
05:00 PM
05:30 PM
06:00 PM
06:30 PM
07:00 PM
07:30 PM
08:00 PM
08:30 PM
09:00 PM
09:30 PM
10:00 PM

Main Schedule

Workshop - Learning about Big Data
Lesson Materials to be distributed.
90 min

Read more

Break Before Review
60 min
Paper Reading
Go through materials and lesson learning points
Erick Claure (Manager at Eventbank)Erick Claure
60 min

Read more

Saturday Mar. 28 - 09:15am - 09:45am (30 min)

Workshop - Learning about Big Data

Saturday Mar. 28 - 09:45am - 11:15am (90 min)

Lesson Materials to be distributed.
Documents

Break Before Review

Saturday Mar. 28 - 11:15am - 12:15pm (60 min)

Paper Reading

Saturday Mar. 28 - 12:15pm - 01:15pm (60 min)

Go through materials and lesson learning points

Track 2

Lunch Break
Audience to head out for own lunch and be back by 130pm
90 min
2nd Speaking Session
Matt Aslett addressing audience.
Erick Claure (Manager at Eventbank)Erick Claure
60 min

Read more

Keynote Speech
Opening address by our two speakers
60 min

Read more

Lunch Break

Saturday Mar. 28 - 10:00am - 11:30am (90 min)

Audience to head out for own lunch and be back by 130pm

2nd Speaking Session

Saturday Mar. 28 - 11:30am - 12:30pm (60 min)

Matt Aslett addressing audience.

Keynote Speech

Saturday Mar. 28 - 12:30pm - 01:30pm (60 min)

Opening address by our two speakers

Track 3

Seminar
SSSony Sankaran
780 min

Read more

Tea Break
60 min

Seminar

Saturday Mar. 28 - 08:00am - 09:00pm (780 min)

Documents

Tea Break

Saturday Mar. 28 - 09:00pm - 10:00pm (60 min)

Track C

D-M
Technical Session
Eric L . Schmidt (CEO of EventBank)Eric L . Schmidt
720 min

Read more

Technical Session

Saturday Mar. 28 - 09:00am - 09:00pm (720 min)

Topics
Documents
No results for the selected filters.