This is a past event. Registration is closed. View other Women in Finance Asia events.

Event Details


The WiFA networking committee is organising a rotation speed networking lunch at the Beunos Aires Polo Club in Lan Kwai Fong. This lunch is to celebrate the WiFA committee members and give members from the six committees (young professionals, mentor/mentee programme, networking, education, philanthropy and thought leadership) a chance to meet each other.


Our new members will meet, share and develop their relationship with the wider community over a fast-paced, high-energy, three-course lunch, building on one of the many benefits of membership to a WiFA committee - forming relationships with our diverse group of successful business people.



This lunch will also provide an opportunity for our six committee co-chairs to share their goals and explain how these support the WiFA story as well as deliver on our financial sponsors' expectations.



*Seats are limited and payment is required in advance to reserve your seat. The closing date for payment is Friday, 31 August 2018. Seats will be allocated on a first come first serve basis so don't miss out!


PLEASE CHECK THE DOCUMENTS SECTION ONCE YOU ARE REGISTERED AND EMAIL MENU CHOICES

Agenda

12 PM

15 mins

Guest Arrival & Registration

12:15 PM

15 mins

Guests are seated; Introductory Speeches

12:30 PM

20 mins

Starters

12:50 PM

5 mins

Networking Move

12:55 PM

35 mins

Main Course

1:30 PM

5 mins

Networking Move

1:35 PM

2 PM

Dessert

Community

Connect with 37 people attending this event

CLRHTHCB

Tickets

Speed Networking Lunch
HKD 275
Menu