Registration for this event has been disabled.
  • Jan

    02

  • Jan

    03

08:00 AM
08:30 AM
09:00 AM
09:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:30 PM
01:00 PM
01:30 PM
02:00 PM
02:30 PM
03:00 PM
03:30 PM
04:00 PM
04:30 PM
05:00 PM
05:30 PM
06:00 PM
06:30 PM
07:00 PM
07:30 PM

Main Schedule

Registration Networking and Refreshnments
60 min

Read more

Welcome and Opening Remarks by Organizers and Platinum Sponsor of the Conference
Johnson Kilangi (Chief Executive Officer at Lean Africa Consultants Limited)
30 min

Read more

Speech by the Chief Guest
Keynote Presentation: Building a favorable infrastructure investment environment...
Hon. Nelson Gaichuhie (Chief Administrative Secretary at National Treasury of Kenya)
30 min

Read more

COFFEE AND POWER NETWORKING BREAK
30 min

Read more

TRANSPORT SECTOR FORUM – Road, Railway, Ports and Airports.
Introductory speech on the transport sector in AfricaPlenary Panel Session: Add...
Philip Dyk (Managing Partner at Everstrong Capital)Philip Dyk
Daniel Fernandez (Business Development Manager, Eastern and Southern Africa at Acciona)Daniel Fernandez
Begna Gebreyes (Senior Vice President-Investment Group at Africa Finance Corporation)Begna Gebreyes
Allen Kagina (Executive Director of Uganda National Roads Authority)Allen Kagina
120 min

Read more

LUNCH AND NETWORKING BREAK
60 min

Read more

ENERGY SECTOR FORUM- Energy generation, transmission and distribution.
Introductory speech on the Energy sector in AfricaPlenary Panel Session: Address...
Erik Granskog (Chief Executive Officer at Milele Energy)Erik Granskog
Ibrahim Kitoo, MCIArb (Chief Legal Officer, Projects & Dispute Resolution at Kenya Electricity Generating Company Plc)Ibrahim Kitoo, MCIArb
Tessa Dignam (Legal Consultant, Projects, Energy & Restructuring at DLA Piper Africa)Tessa Dignam
90 min

Read more

COFFEE AND NETWORKING BREAK
30 min

Read more

CLOSING PANEL SESSION
Choosing the right partners for infrastructure projects; Sealing the loopholes, ...
Dr. Dan Kagagi (Partner & Head of Financial Services at TripleOKLaw Advocates)Dr. Dan Kagagi
Binti Shah (Patner- Banking & Finance at ENS Africa)Binti Shah
Njoroge Nani Mungai (Senior Partner at MMC ASAFO)Njoroge Nani Mungai
60 min

Read more

CLOSING REMARKS
30 min

Read more

Registration Networking and Refreshnments

Monday Jul. 13 - 08:00am - 09:00am (60 min)

Welcome and Opening Remarks by Organizers and Platinum Sponsor of the Conference

Monday Jul. 13 - 09:00am - 09:30am (30 min)

Speech by the Chief Guest

Monday Jul. 13 - 09:30am - 10:00am (30 min)

Keynote Presentation: Building a favorable infrastructure investment environment in Africa- Ministry of Transport, Infrastructure, Housing and Urban Housing.

COFFEE AND POWER NETWORKING BREAK

Monday Jul. 13 - 10:00am - 10:30am (30 min)

Monday Jul. 13 - 10:30am - 11:00am (30 min)

TRANSPORT SECTOR FORUM – Road, Railway, Ports and Airports.

Monday Jul. 13 - 11:00am - 01:00pm (120 min)

Introductory speech on the transport sector in Africa Plenary Panel Session: Addressing the bottlenecks so as to boost investment in the transport sector in Africa. Can infrastructure Public-Private Partnerships deliver value for money for transport projects in Africa? Questions and Answer session

LUNCH AND NETWORKING BREAK

Monday Jul. 13 - 01:00pm - 02:00pm (60 min)

ENERGY SECTOR FORUM- Energy generation, transmission and distribution.

Monday Jul. 13 - 02:00pm - 03:30pm (90 min)

Introductory speech on the Energy sector in Africa Plenary Panel Session: Addressing the energy access inequalities through building the right policy and investment framework for Africa. Questions and Answer session

COFFEE AND NETWORKING BREAK

Monday Jul. 13 - 03:30pm - 04:00pm (30 min)

CLOSING PANEL SESSION

Monday Jul. 13 - 04:00pm - 05:00pm (60 min)

Choosing the right partners for infrastructure projects; Sealing the loopholes, legal structuring and negotiation of infrastructure financing and construction contracts for Africa. Questions and Answer session

CLOSING REMARKS

Monday Jul. 13 - 05:00pm - 05:30pm (30 min)

Infraconnect Session

INFRACONNECT SESSION
B2B Meetings powered by Jublia Networking application
90 min

Read more

INFRACONNECT SESSION

Monday Jul. 13 - 02:00pm - 03:30pm (90 min)

B2B Meetings powered by Jublia Networking application
No results for the selected filters.