• Jul

    09

  • Jul

    10

  • Filter0
Filter by Topics Clear all
08:00 AM
08:30 AM
09:00 AM
09:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:30 PM
01:00 PM
01:30 PM
02:00 PM
02:30 PM
03:00 PM
03:30 PM
04:00 PM
04:30 PM
05:00 PM
05:30 PM
06:00 PM

Main Schedule

D-M
Harnessing Innovation in the Cloud to Power the Intelligent Network and Enterprise
Lesson materials to be distributed
Mara Hedwig (Café France)Mara Hedwig
Will Grant (EventBank)Will Grant
60 min

Read more

Morning Breakfast
30 min
E-C
D-M
Keynote 1: Limitless Intelligent Connectivity: Possibilities and Responsibilities
Johan De Jaeger (D & A International Corporation)Johan De Jaeger
60 min

Read more

E-C
P-S
Powering the Future of Telecom – AWS Partner Showcase & Theatre
Malfoy Reese (Safe Air Corporation)Malfoy Reese
George Frank (GARBES OLALIA /GOTC)George Frank
Greg Stewart (Eventbank)Greg Stewart
120 min

Read more

Lunch Break
60 min
P-S
Powering the Future of Telecom – Building the Connected World of Tomorrow, Today
Go through materials and lesson learning points
Robert Rafferty (Manager at Eventbank)Robert Rafferty
60 min

Read more

Afternoon Break
30 min
P-S
GSMA 5G Operator Platform: Enabling Developer Innovation
Monte Rey (Monasteria Knitting, Inc.)Monte Rey
60 min

Read more

B-G
D-M
E-C
P-S
Intelligent Automation for Telecom
Mara Hedwig (Café France)Mara Hedwig
Will Grant (EventBank)Will Grant
An Lim (China Systems Manila)An Lim
Robert Joorben (EventBank)Robert Joorben
Kara Lim (EventBank)Kara Lim
60 min

Read more

D-M
Salesforce Customer Success Theater
Kevin Bazsure (ESCO PTE LTD)Kevin Bazsure
60 min

Read more

Harnessing Innovation in the Cloud to Power the Intelligent Network and Enterprise

Friday Jul. 10 - 08:00am - 09:00am (60 min)

Lesson materials to be distributed
Topics
Documents

Morning Breakfast

Friday Jul. 10 - 09:00am - 09:30am (30 min)

Keynote 1: Limitless Intelligent Connectivity: Possibilities and Responsibilities

Friday Jul. 10 - 09:30am - 10:30am (60 min)

Topics
Documents

Powering the Future of Telecom – AWS Partner Showcase & Theatre

Friday Jul. 10 - 10:30am - 12:30pm (120 min)

Topics

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 12:30pm - 01:30pm (60 min)

Powering the Future of Telecom – Building the Connected World of Tomorrow, Today

Friday Jul. 10 - 01:30pm - 02:30pm (60 min)

Go through materials and lesson learning points
Topics

Afternoon Break

Friday Jul. 10 - 02:30pm - 03:00pm (30 min)

GSMA 5G Operator Platform: Enabling Developer Innovation

Friday Jul. 10 - 03:00pm - 04:00pm (60 min)

Topics
Documents

Intelligent Automation for Telecom

Friday Jul. 10 - 04:00pm - 05:00pm (60 min)

Topics
Documents

Salesforce Customer Success Theater

Friday Jul. 10 - 05:00pm - 06:00pm (60 min)

Topics
Documents

Seminar

Morning Breakfast
45 min
E-C
D-M
Deep Learning Institute Session 1: Artificial Intelligence and Deep Learning Demystified
Robert Rafferty (Manager at Eventbank)Robert Rafferty
60 min

Read more

E-C
Humans vs Algorithms: How to Think Outside of the Box in the Digital Age
Opening address by our two speakers
Marcos Prado (EventBank)Marcos Prado
Eric L . Schmidt (CEO of EventBank)Eric L . Schmidt
Oliver Scotts (EventBank)Oliver Scotts
105 min

Read more

Lunch Break
60 min
E-C
Speed of the Future: realme 5G Launch Event
Will Grant (EventBank)Will Grant
Malfoy Reese (Safe Air Corporation)Malfoy Reese
120 min

Read more

Afternoon Break
D-M
Global Impact Challenges and the Role of Entrepreneurship and Investment to Solve Them
Kara Lim (EventBank)Kara Lim
70 min

Read more

Networking
90 min

Read more

Morning Breakfast

Friday Jul. 10 - 08:00am - 08:45am (45 min)

Deep Learning Institute Session 1: Artificial Intelligence and Deep Learning Demystified

Friday Jul. 10 - 08:45am - 09:45am (60 min)

Topics

Humans vs Algorithms: How to Think Outside of the Box in the Digital Age

Friday Jul. 10 - 09:45am - 11:30am (105 min)

Opening address by our two speakers
Topics
Documents

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 11:30am - 12:30pm (60 min)

Speed of the Future: realme 5G Launch Event

Friday Jul. 10 - 12:30pm - 02:30pm (120 min)

Topics

Afternoon Break

Friday Jul. 10 - 02:30pm - 02:50pm (20 min)

Global Impact Challenges and the Role of Entrepreneurship and Investment to Solve Them

Friday Jul. 10 - 02:50pm - 04:00pm (70 min)

Topics

Networking

Friday Jul. 10 - 04:00pm - 05:30pm (90 min)

Conference

D-M
What's Next for the Digital Banks?
Kevin Bazsure (ESCO PTE LTD)Kevin Bazsure
60 min

Read more

Morning Breakfast
30 min
P-S
Da Vinci, Michalangelo and Artificial Intelligence: The New Artisitic Renaissance
An Lim (China Systems Manila)An Lim
60 min

Read more

E-C
China Unicom MEC Edge Cloud Business Achievement Conference
Robert Joorben (EventBank)Robert Joorben
Greg Stewart (Eventbank)Greg Stewart
75 min

Read more

Lunch Break
60 min
D-M
Becoming AI-Ready: Surviving & Thriving in a Robot Age
Eric L . Schmidt (CEO of EventBank)Eric L . Schmidt
60 min

Read more

P-S
Designing Kia’s Future Mobility Business through Open Innovation
George Frank (GARBES OLALIA /GOTC)George Frank
60 min

Read more

Innovate to Grow: How to Embed an Innovation Culture
Robert Rafferty (Manager at Eventbank)Robert Rafferty
60 min

Read more

D-M
Leading the Fight against Climate Change: A Sustainable Industry
Greg Stewart (Eventbank)Greg Stewart
60 min

Read more

What's Next for the Digital Banks?

Friday Jul. 10 - 08:15am - 09:15am (60 min)

Topics
Documents

Morning Breakfast

Friday Jul. 10 - 09:15am - 09:45am (30 min)

Da Vinci, Michalangelo and Artificial Intelligence: The New Artisitic Renaissance

Friday Jul. 10 - 09:45am - 10:45am (60 min)

Topics

China Unicom MEC Edge Cloud Business Achievement Conference

Friday Jul. 10 - 10:45am - 12:00pm (75 min)

Topics
Documents

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 12:00pm - 01:00pm (60 min)

Becoming AI-Ready: Surviving & Thriving in a Robot Age

Friday Jul. 10 - 01:00pm - 02:00pm (60 min)

Topics
Documents

Designing Kia’s Future Mobility Business through Open Innovation

Friday Jul. 10 - 02:00pm - 03:00pm (60 min)

Topics

Innovate to Grow: How to Embed an Innovation Culture

Friday Jul. 10 - 03:00pm - 04:00pm (60 min)

Leading the Fight against Climate Change: A Sustainable Industry

Friday Jul. 10 - 04:00pm - 05:00pm (60 min)

Topics

Workshop

Meet & Greet
60 min
E-C
Leading the Fight against Climate Change: A Sustainable Industry
Johan De Jaeger (D & A International Corporation)Johan De Jaeger
Will Grant (EventBank)Will Grant
Monte Rey (Monasteria Knitting, Inc.)Monte Rey
Kara Lim (EventBank)Kara Lim
150 min

Read more

B-G
Marketing Strategy
Marketing discussion
Monte Rey (Monasteria Knitting, Inc.)Monte Rey
Oliver Scotts (EventBank)Oliver Scotts
75 min

Read more

Lunch Break
90 min
P-S
Profitably Accelerating to 5G: The Operators’ Perspective
Mara Hedwig (Café France)Mara Hedwig
60 min

Read more

D-M
Women4Tech Keynote: Solutions for an Equitable Future
Mara Hedwig (Café France)Mara Hedwig
Kara Lim (EventBank)Kara Lim
105 min

Read more

Networking
60 min

Read more

Meet & Greet

Friday Jul. 10 - 08:00am - 09:00am (60 min)

Leading the Fight against Climate Change: A Sustainable Industry

Friday Jul. 10 - 09:00am - 11:30am (150 min)

Topics

Marketing Strategy

Friday Jul. 10 - 11:30am - 12:45pm (75 min)

Marketing discussion
Topics
Documents

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 12:45pm - 02:15pm (90 min)

Profitably Accelerating to 5G: The Operators’ Perspective

Friday Jul. 10 - 02:15pm - 03:15pm (60 min)

Topics

Women4Tech Keynote: Solutions for an Equitable Future

Friday Jul. 10 - 03:15pm - 05:00pm (105 min)

Topics

Networking

Friday Jul. 10 - 05:00pm - 06:00pm (60 min)

No results for the selected filters.

Main Schedule

D-M
Dear Startup. It's Not Me, It's You. Love Investor.
Robert Rafferty (Manager at Eventbank)Robert Rafferty
Will Grant (EventBank)Will Grant
120 min

Read more

B-G
P-S
How to Make an Elephant Dance
Oliver Scotts (EventBank)Oliver Scotts
60 min

Read more

D-M
Cultural DNA: Lead the Change Inside-Out.
Malfoy Reese (Safe Air Corporation)Malfoy Reese
60 min

Read more

Lunch Break
60 min
E-C
B-G
P-S
AI Based RAN: The Next Decade of Radio Engineering
Mara Hedwig (Café France)Mara Hedwig
Tyler Nix (Freestyle Media, Inc.)Tyler Nix
Kevin Bazsure (ESCO PTE LTD)Kevin Bazsure
120 min

Read more

D-M
AI Digital Solution for the Travel and Lifestyle Industry
Monte Rey (Monasteria Knitting, Inc.)Monte Rey
Marcos Prado (EventBank)Marcos Prado
150 min

Read more

Dear Startup. It's Not Me, It's You. Love Investor.

Friday Jul. 10 - 08:00am - 10:00am (120 min)

Topics
Documents

How to Make an Elephant Dance

Friday Jul. 10 - 10:00am - 11:00am (60 min)

Topics
Documents

Cultural DNA: Lead the Change Inside-Out.

Friday Jul. 10 - 11:00am - 12:00pm (60 min)

Topics

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 12:00pm - 01:00pm (60 min)

AI Based RAN: The Next Decade of Radio Engineering

Friday Jul. 10 - 01:00pm - 03:00pm (120 min)

Topics

AI Digital Solution for the Travel and Lifestyle Industry

Friday Jul. 10 - 03:00pm - 05:30pm (150 min)

Topics

Seminar

D-M
GSMA RCS Business Messaging Seminar: Intelligent Messaging, Limitless Possibilities
Eric L . Schmidt (CEO of EventBank)Eric L . Schmidt
Monte Rey (Monasteria Knitting, Inc.)Monte Rey
Kara Lim (EventBank)Kara Lim
120 min

Read more

P-S
JAPAN Innovation Showcase
Robert Joorben (EventBank)Robert Joorben
60 min

Read more

D-M
Pushing the Boundaries with Virtual Surgical Tech
George Frank (GARBES OLALIA /GOTC)George Frank
60 min

Read more

Lunch Break
60 min
D-M
Digital inclusion: boost a digital society with a digital ID
Greg Stewart (Eventbank)Greg Stewart
60 min

Read more

B-G
D-M
P-S
How to Make a Successful Conference with Lui Technology
Johan De Jaeger (D & A International Corporation)Johan De Jaeger
60 min

Read more

Afternoon Break
30 min
P-S
E-C
A World of Immersive Art
Marcos Prado (EventBank)Marcos Prado
60 min

Read more

GSMA RCS Business Messaging Seminar: Intelligent Messaging, Limitless Possibilities

Friday Jul. 10 - 08:30am - 10:30am (120 min)

Topics

JAPAN Innovation Showcase

Friday Jul. 10 - 10:30am - 11:30am (60 min)

Topics

Pushing the Boundaries with Virtual Surgical Tech

Friday Jul. 10 - 11:30am - 12:30pm (60 min)

Topics

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 12:30pm - 01:30pm (60 min)

Digital inclusion: boost a digital society with a digital ID

Friday Jul. 10 - 01:30pm - 02:30pm (60 min)

Topics

How to Make a Successful Conference with Lui Technology

Friday Jul. 10 - 02:30pm - 03:30pm (60 min)

Topics

Afternoon Break

Friday Jul. 10 - 03:30pm - 04:00pm (30 min)

A World of Immersive Art

Friday Jul. 10 - 04:00pm - 05:00pm (60 min)

Topics

Conference

B-G
Breakfast Meeting With CEO
Eric L . Schmidt (CEO of EventBank)Eric L . Schmidt
60 min

Read more

B-G
D-M
Delivering to the Last Mile - WFP's Digital Approach to the World
An Lim (China Systems Manila)An Lim
60 min

Read more

B-G
E-C
How to Devise PR & Media Campaigns for Entrepreneurs
Oliver Scotts (EventBank)Oliver Scotts
60 min

Read more

P-S
D-M
AI at the Edge: Latest Advancements in Key Industries
Robert Joorben (EventBank)Robert Joorben
60 min

Read more

Lunch Break
90 min
B-G
D-M
P-S
Mobile Decentralized: Future of Device Software and Apps
Kara Lim (EventBank)Kara Lim
Greg Stewart (Eventbank)Greg Stewart
Johan De Jaeger (D & A International Corporation)Johan De Jaeger
90 min

Read more

B-G
E-C
Disruptive Thinking in Mobility Companies. Adaptability in an Era of Change
George Frank (GARBES OLALIA /GOTC)George Frank
60 min

Read more

P-S
5G Semiconductor Solutions for Limitless Connectivity, in Action
Tyler Nix (Freestyle Media, Inc.)Tyler Nix
Eric L . Schmidt (CEO of EventBank)Eric L . Schmidt
120 min

Read more

Breakfast Meeting With CEO

Friday Jul. 10 - 08:00am - 09:00am (60 min)

Topics

Delivering to the Last Mile - WFP's Digital Approach to the World

Friday Jul. 10 - 09:00am - 10:00am (60 min)

Topics

How to Devise PR & Media Campaigns for Entrepreneurs

Friday Jul. 10 - 10:00am - 11:00am (60 min)

Topics

AI at the Edge: Latest Advancements in Key Industries

Friday Jul. 10 - 11:00am - 12:00pm (60 min)

Topics

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 12:00pm - 01:30pm (90 min)

Mobile Decentralized: Future of Device Software and Apps

Friday Jul. 10 - 01:30pm - 03:00pm (90 min)

Topics

Disruptive Thinking in Mobility Companies. Adaptability in an Era of Change

Friday Jul. 10 - 03:00pm - 04:00pm (60 min)

Topics

5G Semiconductor Solutions for Limitless Connectivity, in Action

Friday Jul. 10 - 04:00pm - 06:00pm (120 min)

Topics

Workshop

P-S
Huawei Digital Transformation of Industries Summit
Kara Lim (EventBank)Kara Lim
Will Grant (EventBank)Will Grant
90 min

Read more

P-S
MIRO IN CUBE Hackathon: Final Round
Marcos Prado (EventBank)Marcos Prado
Monte Rey (Monasteria Knitting, Inc.)Monte Rey
120 min

Read more

Lunch Break
60 min
P-S
5G Semiconductor Solutions for Limitless Connectivity, in Action
Tyler Nix (Freestyle Media, Inc.)Tyler Nix
60 min

Read more

B-G
D-M
Transformative AI Tour
Robert Rafferty (Manager at Eventbank)Robert Rafferty
60 min

Read more

Afternoon Break
60 min
D-M
Transformative IOT Beyond Connectivity - the Power of Partnership
Greg Stewart (Eventbank)Greg Stewart
60 min

Read more

D-M
P-S
5G Summit 2020: The Road to 5G Success
George Frank (GARBES OLALIA /GOTC)George Frank
Will Grant (EventBank)Will Grant
60 min

Read more

Huawei Digital Transformation of Industries Summit

Friday Jul. 10 - 08:00am - 09:30am (90 min)

Topics

MIRO IN CUBE Hackathon: Final Round

Friday Jul. 10 - 09:30am - 11:30am (120 min)

Topics

Lunch Break

Friday Jul. 10 - 11:30am - 12:30pm (60 min)

5G Semiconductor Solutions for Limitless Connectivity, in Action

Friday Jul. 10 - 12:30pm - 01:30pm (60 min)

Topics

Transformative AI Tour

Friday Jul. 10 - 01:30pm - 02:30pm (60 min)

Topics

Afternoon Break

Friday Jul. 10 - 02:30pm - 03:30pm (60 min)

Transformative IOT Beyond Connectivity - the Power of Partnership

Friday Jul. 10 - 03:30pm - 04:30pm (60 min)

Topics

5G Summit 2020: The Road to 5G Success

Friday Jul. 10 - 04:30pm - 05:30pm (60 min)

Topics
No results for the selected filters.