Event Details

The Forum aims to provide Chief Audit Executives (CAEs) and future internal audit leaders an opportunity to network, discuss and learn, not only from peers in the profession, industry and/or sector, from subject matter experts & experienced internal audit practitioners on relevant and trending issues concerning internal auditing, governance, risk management and internal control including share best practices and innovation that can help their internal audit elevate its performance, succeed in meeting their stakeholders' expectations and rise to the role of trusted advisor in their respective companies.

Agenda

1 PM

30 mins

Registration

1:30 PM

15 mins

Opening Ceremonies

1:45 PM

30 mins

Emphasize the Basics. Elevate the Standards

2:15 PM

30 mins

Strategic Audit Management: Effective, Efficient and Effective Performance Quality

2:45 PM

30 mins

Ethical Leadership using Positive and Effective Communication

3:15 PM

75 mins

Facilitated Break-Out Discussion

4:30 PM

60 mins

Panel Q&A

5:30 PM

6 PM

Closing remarks

Speakers

  • Naohiro Mouri (2018-2019 IIA Global Chairman at IIA Global)

    Naohiro Mouri

    2018-2019 IIA Global Chairman at IIA Global

  • Dr. Ma. Victoria Caparas (Associate Professor & Program Director of University of Asia & the Pacific – School of Management)

    Dr. Ma. Victoria Caparas

    Associate Professor & Program Director of University of Asia & the Pacific – School of Management

  • Phil Leifermann (Business Development Director of Wolters Kluwer / TeamMate)

    Phil Leifermann

    Business Development Director of Wolters Kluwer / TeamMate

    Read Bio

Community

Connect with 57 people attending this event

Tickets

Member

Ticket rate for active members of IIA Philippines

₱1,500
Non Member

Ticket rate for Non Members

₱3,000
FREE

Free ticket for past IIA Presidents and incumbent BOTs and sponsors.

Free
Menu